Agenda i actualitat

Congrés internacional Tri-Clil. Aprenentatge integrat de contingut i llengua estrangera.

 • L'aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera (AICLE) s'inclou en el conjunt de programes d'educació plurilingüe i hi aporta la seva especificitat i originalitat, atès que es tracta d'una proposta per aconseguir l'aprenentatge simultani de llengües i de continguts curriculars de qualsevol disciplina acadèmica. En edicions precedents d'aquest congrés s'han destacat els beneficis estructurals de l'AICLE (aprofitar el temps d'ensenyament de matèries del currículum per aprendre llengües) i els avantatges didàctics (la llengua vehicular esdevé un mitjà per aprendre, de manera natural, continguts escolars i habilitats socials). Arrelada ja la proposta en molts centres europeus i en tots els nivells educatius (primari, secundari i terciari), aquest congrés pretén fer evolucionar l'AICLE cap a pràctiques d'ensenyament i aprenentatge cada cop més innovadores, realment integradores, centrades en l'aprenent i favorables a la construcció del coneixement.

  Data: 10 i 11 de maig del 2012

  Tipus: Jornada

  Organitza: UAB

  Lloc: Universitat Autònoma de Barcelona

  Adreça: El congrés es durà a terme a l'edifici G de la Facultat de Ciències de l'Educació, al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona. El campus és a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), a 20 km de Barcelona, entre Sabadell i Sant Cugat del Vallès.

  Comarca: Barcelonès

  Població: Barcelona

  Pais: Espanya

  Quota d'inscripció: Import de la inscripció: 95 euro. Tarifa reduïda per a estudiants: 45 euro. El preu inclou l'accés a les sessions, el dossier del congrés, la recepció i els cafès de mig matí i de mitja tarda.