Agenda i actualitat

Resolució: Convocatòries d'ajuts per a projectes d'aprenentatge servei

 • Aquest curs hem obert tres convocatòries d'ajuts amb l'objectiu d'ajudar a projectes innovadors i treballar noves línies de futur i millora educativa.

  En la convocatòria general hi ha 68 projectes presentats d'arreu de Catalunya i dels diferents àmbits i etapes educatives. La gran majoria de les propostes rebudes responen correctament a les característiques pròpies de la metodologia. Del total de projectes rebuts se n'han pogut ajudar 15 amb suport econòmic gràcies a la dotació de la Fundació Jaume Bofill.

  En la convocatòria sobre aprenentatge servei i finances ètiques hi ha 5 projectes presentats d'arreu de Catalunya i dels diferents àmbits i etapes educatives. Del total de projectes rebuts, se n'han pogut ajudar 4 amb suport econòmic i rebran acompanyament i assessorament de la temàtica per part d'Oikocrèdit.

  En la convocatòria per a projectes d'aprenentatge servei i ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques hi ha 17 projectes presentats d'arreu de Catalunya i dels diferents àmbits i etapes educatives. Del total de projectes rebuts i amb la col·laboració de la Fundació Caixa d'Enginyers se n'han pogut ajudar 5 amb suport econòmic.

  Tanmateix, valorem molt positivament les propostes, l'acceptació de l'aprenentatge servei en aquests àmbits i encoratgem a tots els centres i entitats a continuar en aquesta línia de treball.

  Data: novembre 2016

  Documents adjunts: Resolucio convocatoria APS i STEM 2016_2017.pdf
  Resolucio convocatoria APS i FE 2016_2017.pdf
  Resolucio convocatoria APS general 2016_2017.pdf