Agenda i actualitat

4a Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'Aprenentatge Servei

 • El Centre Promotor d'Aprenentatge Servei convoca, des de la seva creació i de forma biennal, un espai de trobada, reflexió i diàleg entre persones que, bé com a professionals o com a voluntàries, estan interessades i treballen en projectes d'aprenentatge servei. Com en edicions anteriors, amb aquesta quarta Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'APS pretenem augmentar el bagatge experiencial, relacional i de coneixements dels participants. Es presentaran experiències educatives d'aprenentatge servei reeixides; es farà un anàlisi i debat sobre els processos d'implementació i desenvolupament d'aquestes experiències; es reflexionarà sobre aspectes del nostre context actual que incideixen i condicionen l'encaix educatiu i social. També volem facilitar l'intercanvi fluïd entre persones i institucions que se senten identificades amb aquesta manera de pensar i enfocar l'educació, per avançar en una certa idea de Xarxa APS Són doncs, objectius concrets de la Jornada d'Intercanvi d'Experiències:

  - Promoure la reflexió i el debat entre els centres educatius i entitats que apliquen aquesta metodologia de treball educatiu.

  - Donar a conèixer bones pràctiques que s'estan desenvolupant.

  - Aportar elements de reflexió teòrica i metodològica per millorar la implementació de l'aprenentatge servei en el nostre context educatiu i comunitari.

  - Generar relacions i col·laboracions entre persones i institucions que creuen en l'aprenentatge servei com una forma concreta i eficient de treball per la participació democràtica i l'educació en valors.

  Data: 16 de novembre de 2012, a partir de les 16.30h

  Tipus: Jornada

  Organitza: Centre Promotor d'APS en col·laboració amb Diputació de Barcelona

  Lloc: La Fontana. Espai Jove

  Adreça: C/ Gran de Gràcia, 190 (Entrada per la plaça del carrer Santa Rosa)

  Comarca: Barcelonès

  Població: Barcelona


  Descripció: Inscripció a la jornada

  Documents adjunts: Model poster_A1_base.ppt
  4a_jornada_intercanvi_APS_5.pdf